Köpvillkor

Priser

I alla priser ingår moms med  25%. Tryckeriet.net är momsregistrerat. Leveranstid Normal leveranstid är normalt 3-7 arbetsdagardagar.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar som paket/brev med Postnord eller Dhl.

Frakt

För frakt inom sverige debiteras 49:- per paket/brev, handlar du för 500:- eller mer bjuder vi på frakten.

Betalningsalternativ

Vi använder oss av Payson som betalningstjänst.

Du kan även betala med Swish i vår shop.

Vill du betala med  faktura så tillkommer 19:- i fakturerings avgift på Payson

Payson använder de säkraste systemen som finns att tillgå på marknaden och all data skickas krypterat. Kortnummer sparas inte i våra system och den senaste tekniken från både VISA och MasterCard används för verifiering..

Besök gärna Payson hemsida. www.payson.se

Ångerrätt

Som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Du behöver informera oss, skriftligen att du önskar frånträda avtalet. Ditt meddelande anses ha lämnats den dag som du skickade det.
Vi återbetalar inom 14 dagar från mottaget meddelande om ånger, med undantag för att vi inte mottagit produkten i retur.Följande gäller vid ånger:Produkten ska returneras i väsentligt oförändrat skick
Produkten får ej vara använd eller defekt.
Produkten skall returneras i originalförpackning
Produkten skall vara komplett med samtliga tillbehör och originalhandlingar.Vi tar endast emot hel förpackning i originalskick, ej delar av förpackningSkicka tillbaka varan inom 14 dagar

När du ångrar ett köp ska du skicka tillbaka varan inom 14 dagar. Du som konsument står för returfrakten. Tänk på att det är du som ansvarar för varan till dess att den är levererad till oss. Vi föreslår Posten Företagspaket men det är du själv som bestämmer hur du vill returnera varan.

Henemo.se
Formarstigen 8
134 31 Gustavsberg

Läs mer  http://www.konsumentverket.se/Lagar–regler/Din-ratt-som-konsument/Angerratt/Angerratt-vid-distanshandel/

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till speditören och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Cookies

Vi använder sk session cookies för att få en bra funktionalitet på vår webbutik. Vi samlar inte in någon information om dig som besökare.